تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

مواد لازم  :مواد لازم  :مواد لازم  :مواد لازم  :

فیله مرغ پخته و خلال شده: یک پیمانه

مغز کرفس خلال شده: یک پیمانه

هویج خلال شده: نصف پیمانه

فلفل دلمهای خلال شده: نصف پیمانه

پیاز داغ: یک قاشق سوپخوری 

ذرت پخته شده: نصف پیمانه

قارچ خردشده:  نصف پیمانه

کره:  یک قاشق سوپخوری 

ژرشک:  یک قاشق سوپخوری 

جعفری ساطوری شده:  یک قاشق سوپخوری 

سس کچاب:  دو قاشق غذا خوری 

نمک وفلفل: به میزان لازم 


مرغ


قبل از درست کردن بدانید که :

به جای مرغ می توان از  خلال ماهی یا میگو ریز خورد شده استفاده کرد

این خوراک فقط تفت داداه می شود ،پس نگران ارزش غذایی آن نباشید

خوردن این خوراک را با برنج نیز به شما توصیه می کنم

ادامه مطلب را بخوانید و از تهیه آن لذت ببرید


آ   ش   پ   ز   ب   آ   ن   و  

 

استفاده فقط با ذکر منبع


ادامه مطلب

[ یکشنبه 31 شهریور 1392 ] [ 02:00 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]


شاک



مواد لازم:  

سیب زمینی: چهار عدد

بادمجان: چهار عدد

گوجه فرنگی رنده شده: شش عدد

سیر: پنج حبه 

نمک،فلفل و زردچوبه: یک قاشق غذا خوری 

روغن زیتون: یک پیمانه


طرز تهیه

بادمجان ها را به صورت یک در میان پوست کنده و به شکل مکعب های کوچک خرد کنید سپس به  آنها نمک زده تا  زمان سرخ کردن کنار می گذاریم، چرا که با این کار زمان سرخ کردن روغن کمتری به خود جذب کنند. سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک خرد کرده و داخل روغن سرخ می کنیم بعد از آن بادمجان ها را سرخ می کنیم سیر خرد شده را به مدت 2 دقیقه در ظرفی دیگر تفت می دهیم سیر گوجه فرنگی،نمک،فلفلو زرد چوبه را اظافه کرده و اجازه می دهیم تا 5دقیقه حرا رت ببیند سپسان را با نان ترکیه ای سرو می کنیم  





طبقه بندی: آشپز خانه ملل،
[ شنبه 30 شهریور 1392 ] [ 02:32 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]

ترکیه دنیای غذا های غربی در کشوری با رنگ و بوی اسلامی

 ترکیه


ادامه مطلب

طبقه بندی: آشپز خانه ملل،
[ شنبه 30 شهریور 1392 ] [ 02:04 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
دوستان عزیز با توجه به اینکه فصل ذرت تازه هستیم خواستم غذایی جدید برایتان آموزش دهم امیدوارم که همگی آن را درست کنید و از آن لذت ببرید


مواد لازم برای چهار نفر:
ذرت:چهار عدد
کره:دو قاشق غذاخوری
تره فرنگی خرد شده:نصف پیمانه
تخم مرغ:دو عدد
سیر کوبیده شده:دو حبه
گشنیز خرد شده:یک قاشق غذاخوری
شیر:یک لیتر
نمک ادویه وپابریکا:به میزان لازم


طرز تهیه:
ذرت ها را با مقداری شیر و آب در قابلمه ای میپزیم،سپس روی تخته آشپزخانه به صورت عمود گذاشته و از بالا،لبه چاقو را روی دانه ها قرار داده و پایین میکشیم
تادانه های ذرت به این ترتیب بریده شوند.قسمت های سفید تره فرنگی را خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم،سپس سیر،ذزت،نمک و ادویه را اضافه منماییم
و کمی که تفت خورد در پایان تخم مرغ ها را می افزاییم و زمان میدهیم تا بپزند.در هنگام سرو گشنیز و پابریکا را اضافه می کنیم.
                                                                                                                                                                                       نوش جان نظر یادتون نره



[ جمعه 29 شهریور 1392 ] [ 12:20 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]

مواد لازم:

انبه: یک عدد

گشنیز: 100گرم

نعنا: 50گرم

سیر: سه حبه

گوجه فرنگی: یک عدد

فلفل دلمه ای: دو عدد

روغن زیتون : دو قاشق غذا خوری 

فلفل قرمز تند: یکقاشق غذا خوری 

ادویه هندی: یک قاشق چایخوری 

نمک: به میزان لازم 


طرز تهیه:

گشنیز و نعنا را بعد از شستن به همراه سیر ،ادویه  هندی، فلفل قرمز تند و گوجه فرنگی خورد شده در مخلوط کن می ریزیم و دو تا سه دقیقه مواد را مخلوط می کنیم تا به صورت نیمه مایه در آید سپس انبه را افزوده و با مواد مخلوط می کنیم .فلفل دلمه ای را به صورت خلال در آورده و با مواد مخلوط می نماییم در مرحله آخر روغن زیتون و نمک را افزوده و کاملا هم میزنیم .این چاشنی به همراه سمبوسه کتلت پاکورا و غذا های هندی از این قبیل میل می شود 






[ پنجشنبه 28 شهریور 1392 ] [ 03:16 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]

خوراک های سرزمین هفتاد و دو ملت


  هند

خواندن ادامه

طبقه بندی: آشپز خانه ملل،
[ پنجشنبه 28 شهریور 1392 ] [ 01:56 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]

سلام به تمام همراهان و دوستان عزیز 

از این که با گذشت زمان تیم آشپز  بانو را  فراموش ننمودید و همواره به یادمان بودید  سپاس گذاریم،از این که با وجود تمام کمی ها و کاستی ها باز هم صمیمانه  به فکر بهبود هرچه بیشتر این وبلاگ هستید ممنونیم،از این که هیچ گاه در مدت این یک سال ما را ازیاد نبردیدید و به هر دلیلی  نظرتان به سوی این درگاه جلب شد واز قالب این قاب با ما در ارتباط بودید و هستید  نهایت تشکر را داریم.

در یک کلام از هر چیز یا هر کسی که ما را به شما وصل کرده و میکند از مناعت طبع لطیفتان که موجب سر افرازی ما بوده و هست و از انتخاب خوبتان  یک دنیا سپاس گذاریم خبر خوش این که آشپز بانو بعد از یک سال با دستی پر بازگشت و همواره به فکر هرچه بهتر کردن کیفیت خود می باشد. منتظر اخبار جدید، غذا های جدید،و یک دنیای جدید از طعم مزه های جدید باشید 

 

 

 

 

با سپاس

همراه لحظه های شیرین شما 

 آشپز بانو




[ پنجشنبه 14 شهریور 1392 ] [ 11:43 ق.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :