تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

مواد لازم:

خمیر مایه: یک قاشق غذا خوری 

آرد: سه پیمانه

آب ولرم: نصف پیمانه

شیر: یک پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

زرده تخم مرغ: یک عدد

شکر: یک قاشق چایخوری

گوشت چرخ کرده: 200گرم

بادمجان نگینی خرد شده و سرخ شده: دو عدد

جعفری: دو قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذا خوری

پیاز: یک عدد  

نمک وفلفل: به میزان لازم

فلفل دلمه ای نگینی خرد شده: یک عدد

نه سخت است و نه زیاد با کمی دقت یک تجربه خوشمزه از یک غذای خوش مزه خواهیم داشت باور کنید آشپز بانو قدم به قدم همراه شماست ،مایوس نشوید به ادامه مطلب بروید


مواد لازم  برای رویه لقمه ها :

زرده تخم مرغ: یک عدد

محلول زعفران: یک قاشق غذا خوری 

کنجد: به میزان لازم


طرز تهیه 

ابتدا خمیر مایه را با آب ولرم و شکر مخلوط کرده و اجاز دهید ور بیاد سپس شیر، روغن، زرده تخم مرغ و خمیر مایه را با هم مخلوط میکنیم آراد را نیز اظافه کرده و با روغن مایع مخلوط کرده تا حدی که خمیر به دست نچسبد 30دقیقه به خمیر استراحت می دهیم تا حجم آن دو برار شود.پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم،    سپس گوشت چرخ کرده را ضافه کرده، تفت می دهیم تا آب گوشت گرفته شود فلفل دلمه ای را به همراه بادمجان،فلفل و نمک به مواد افزوده و حرارت را خاموش میکنیم در این مرحله جعفری به مواد اضافه میشود.

خمیررا روی میز باز کرده، به صورت گرد برش می زنیم از مواد داخل خمیر گذاشته و  جمع میکنیم لقمه ها را در سینی از قبل چرب شده می چینیم مواد رویه را باهم مخلوط کرده روی لقمه ها زده و کنجد می پاشیم سینی را در دمای 180درجه فر به مدت32 دقیقه قرار می دهیم تا کاملا پخته شوند  


نوش جان

ک   پ   ی   ن    ک    ن    ی    د




[ سه شنبه 9 مهر 1392 ] [ 09:23 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :