تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

کلیک کنید و تصویر این غذا را ببینید 


مواد لازم:

شیر:یک دوم پیمانه
آرد:سه قاشق سوپخوری
تخم مرغ:پنج عدد
روغن مایع:دو قاشق غذاخوری
شکر:یک پیمانه
آب:نصف پیمانه
گردو آسیاب شده:یک چهارم پیمانه
دارچین:یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد را در شیر حل کرده،سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم.داخل تابه گودی روغن مایع ریخته و تابه را به آرامی تکان 
می دهیم.مایه آماده شده را داخل تابه ریخته و تابه را به آرامی تکان می دهیم تا مواد خاگینه در تابه یک دست باز شود،بعد بدون این که هم بزنیم می گذاریم خاگینه پخته شود،سپس طرف دیگر آن را نیز سرخ کرده و مقداری شکر را با آب روی حرارت قرار می دهیم تا یک شهد غایظ شود.خاگینه را در ظرف بر گردانده،بلافاصله گردو و دارچین را روی آن می پاشیم و تا داغ است آن را رول کرده و وقتی کمی از دما افتاد با چاقو آن را برش زده و شهد آماده را روی برش های 
خاگینه میریزم و در ظرف سرو می چینیم.
نکته:
روش دیگر این است که بدون استفاده از شهد،خاگینه را برش زده و سرو کرد.




                                                                                                            نوش جانتان لطفا نظر یادتون نره



[ یکشنبه 7 مهر 1392 ] [ 05:15 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :