تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

ترکیه دنیای غذا های غربی در کشوری با رنگ و بوی اسلامی

 ترکیه

ترکیه دنیای غذا های غربی در کشوری با رنگ و بوی اسلامی 

ترکیه یکی از همسایه های کشورمان ایران و پلی است بین اروپا و آسیا؛ به طوری که این موضوع در عادات غذایی مردمش اثر گذاشته است...

اگر بخواهیم درباره ویژگی های برنامه غذایی ترکیه ای ها بگوییم، اولین نکته آن است که آنها بیش از همه چیز ماست می خورند و سماق یکی از ادویه هایی است که در غذاهای شان مورد استفاده قرار می گیرد. آنها کباب کوبیده زیاد می خورند و به آن آدنا کباب می گویند و نوشیدنی شان همان دوغ یا آیرانگ است. اما دلمه سبزیجات نیز بین این مردم طرفداران بسیاری دارد.

عـادات غـذایـی ترکیه ای هــا

در ترکیه شما با تنوع غذایی بی پایان مواجه خواهید شد. یکی از معروف ترین غذاهای این کشور که آن را هم در مدل های متفاوتی می توانید مشاهده کنید کباب ترکی است؛ دونر کباب و کباب بریان در اجاق های سفالی، کباب پیده گوشت (که در واقع پیتزای ترکی محسوب می شود) و آداناکباب یا همان کباب کوبیده خودمان. در واقع طعم دلپذیر کباب ترکی بیشتر به خاطر نژاد گوشت و گاوهای پرورش یافته در مراتع باز توسط چوپان هاست تا شیوه تهیه کردن آن. در ضمن این اغذیه های کبابی علاوه بر اینکه متداول ترین غذای ترکیه ای هستند جزو ارزان ترین ها و سالم ترین غذاهای آنها محسوب می شوند. اما برخلاف تصور همه در غذاهای ترکی از ادویه جات و گیاهان معطر بسیار ساده و به مقدار کم استفاده می شود. در واقع آنها اعتقاد دارند که خوراک ها باید طعم واقعی خودشان را بدهند نه اینکه آنها را بین انبوهی از سس و ادویه پنهان کرد. به عنوان نمونه بادمجان طعم بادمجان، گوشت بره طعم گوشت بره و کدو طعم کدو را باید داشته باشد. در مورد استفاده از ادویه جات نیز باید گفت زیره را روی سوپ عدس (یا عدسی خودمان) می ریزند، لیمو و ماست را برای کامل کردن غذاهای گوشتی و سبزیجات و روغن زیتون را برای طعم دادن به آنها استفاده می کنند. مردم این کشور برای خوشمزه کردن غذاها از چربی و روغن بسیاری استفاده می کنند پس اگر داشتن زندگی سالم برای شما اهمیت دارد بهتر است خوردن غذاهای ترکی را محدود کنید. ذائقه غذایی مردمان ترکیه بسته به نوع منطقه آن نیز کمی متغیر است. به عنوان نمونه جنوب ترکیه منطقه ای گرم و صحرایی است و انواع کباب و شیرینی جات در آن رایج است. اغلب خوراکی های این منطقه پرادویه هستند. شاید به این دلیل که بتوانند از عوارض هوای گرم کم کنند. اما استانبول در بیشتر اوقات سال معتدل است و به همین دلیل انواع سبزیجات و میوه جات همراه گوشت بره در آن مصرف می شوند.



طبقه بندی: آشپز خانه ملل،
[ شنبه 30 شهریور 1392 ] [ 01:04 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :