تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

مواد لازم:

انبه: یک عدد

گشنیز: 100گرم

نعنا: 50گرم

سیر: سه حبه

گوجه فرنگی: یک عدد

فلفل دلمه ای: دو عدد

روغن زیتون : دو قاشق غذا خوری 

فلفل قرمز تند: یکقاشق غذا خوری 

ادویه هندی: یک قاشق چایخوری 

نمک: به میزان لازم 


طرز تهیه:

گشنیز و نعنا را بعد از شستن به همراه سیر ،ادویه  هندی، فلفل قرمز تند و گوجه فرنگی خورد شده در مخلوط کن می ریزیم و دو تا سه دقیقه مواد را مخلوط می کنیم تا به صورت نیمه مایه در آید سپس انبه را افزوده و با مواد مخلوط می کنیم .فلفل دلمه ای را به صورت خلال در آورده و با مواد مخلوط می نماییم در مرحله آخر روغن زیتون و نمک را افزوده و کاملا هم میزنیم .این چاشنی به همراه سمبوسه کتلت پاکورا و غذا های هندی از این قبیل میل می شود 






[ پنجشنبه 28 شهریور 1392 ] [ 02:16 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :