تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

خوراک های سرزمین هفتاد و دو ملت


  هند

هندوستان با نام رسمی جمهوری هندوستان ،کشوری در جنوب آسیا می باشد. این کشور دومین کشور پر جمعیت دنیا پس از چین به شمار می آید. هند  دارای تاریخ و فرهنگ بسیار کهن و پر باری است که به 300سال پیش از میلاد مسیح میرسد و به همین دلیل این سرزمین پهناور سرزمین نژاد ها ،آیین ها و فرهنگ ها ی گونا گون می باشد شیوه آشپزی هند جذاب و متنوع است. به دلیل گستره جغرافیایی ونیز وجود فرهنگ های مختلف در این کشور، عادت های غذایی نیز در هر منطقه متفاوت است . به عنوان مثال:در جنوب (شهر هایی مانند حیدر ابادف، شانل و...)غذا های تند مصرف می شود در غرب (کلکته)غذا های شیرین پر طرف دار است و در شمال (مانند شهر دهلی )غذا های تند و روغنی را ترجیح می دهند البته بعضی از خوراک ها و چاشنی ها نیز در سراسر هند طبخ و مورد استفاده قرار می گیرد .

هندی ها آداب  خاصی در مصرف غذا دارند  آنان در غذا خوردن اسراف نمی کنند زیرا معتقدند با افراط در غذا دچار تنبلی می شوند و این امر مانع رشد فکری و جسمانی شان می شود . از سویی سعی میکنند غذای مصرفی انها به چرخه طبیعت نزدیک باشد به همین دلیل غذا هایی چون ماهی و گوشت قرمز را که برای بدست آوردن آن باید موجود زنده ای را کشت و در نتیجه باعث بر هم زدن چرخه طبیعت  می شود را مانع آرامش روح  و نیایش با خدا می دانند.

کاری یکی از مهم ترین ادویه های هندی است که در واقع ترکبی از ادویه های مختلف  مانند زنجبیل، گشنیز و دانه های خردل همچنین برگ های تازه کاری است.خانواده های هندی  عاشق کاری هستند و از آن برای عاماده کردن انواع خورش ها برنجاستفاده می کنند .

فلفل تند نیز یکی دیگر از پایه های غذای هندی به شمار می آید

فرهنگ غذایی مردم هندوستان به قدری غنی است که در آن انواع پلو ،خورش ،سالاد، دسر ،نان و نوشیدینی والبته تورشی وجود دارد معروف ترین و در عین حال پر طرف دار ترین غذا های هندی عبارت اند از: خورشت کاری، شیر کند (دسر معروف هندی ها )لاسی(یک نوع نوشیدینی آرامش بخش) پلو کیچاری(پلو گیاهی هندی ها ) و چاتنی (که یک نوع ترشی محبوب هندی ها میباشد است )وهمچنین هزاران غذا و شیرینی خوش آب رنگ و اشتها برانگیز که گرما و صمیمیت مردم هند طعم بی بدیل آنها را دو چندان دلچسب تر و بی بدیل تر می نماید و نظر هر کس را که به فرهنگ غذایی ملل مختلف علاقه دارد ، به خود جلب می کند .

در اینجا طرز تهیه چاتنی که یک نوع ترشی محبوب  هندی است را به شما می آموزم



آشپز بانو 

درج فقط با ذکر منبع





طبقه بندی: آشپز خانه ملل،
[ پنجشنبه 28 شهریور 1392 ] [ 12:56 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :