تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 
مواد لازم برای تهیه رولت:
گوشت چرخ كرده مخلوط (گوساله و گوسفند)=نیم كیلوگرم
پیاز متوسط=یك عدد
سیر=2 حبه
فلفل سیاه درسته=4 تا 5 دانه
نمك=یك قاشق چای خوری
پودرسوخاری= به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی=یك قاشق
غذاخوری
مواد مورد نیاز برای داخل رولت:
روش یك:
تخم مرغ=2 عدد
جعفری یا گشنیز خردشده=3 قاشق سوپ خوری
نمك و فلفل= به میزان لازم
روش 2:
زرشك=3 قاشق سوپ خوری
گردوی خردشده=2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را پوست كنده و پس از شست وشو خرد كنید. سپس سیرها را نیز پوست گرفته و رنده كنید. گوشت چرخ كرده را به چند قسمت تقسیم كرده و هر یك از قسمت ها را همراه كمی پیاز و سیر داخل دستگاه خردكن یا
غذاساز بریزید. این كار را آن قدر تكرار كنید كه گوشت های تقسیم شده با سیر و پیاز چرخ شود. در پایان كل گوشت را مجددا داخل دستگاه بریزید و خوب با هم مخلوط كنید.
نكته یك: اگر مخلوط گوشت و پیاز و سیر به دست نچسبید، یعنی آماده درست كردن رولت است در غیر این صورت، آن قدر ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.
نكته 2: با توجه به اینكه با این مقدار گوشت، می توانید 2 عدد رولت درست كنید، مقدار گوشت را به 2 قسمت تقسیم كنید. حالا در كف یك سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید و نیمی از گوشت را برداشته و پس از صاف كردن در كف دست، روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن كنید تا به صورت گرد باز شود. توجه داشته باشید لبه های گوشت نباید ضخیم باشد و تا جایی كه امكان دارد، به طور یكنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه های آن را نازك كنید، سپس یكی از مخلوط های داخل رولت را آماده كنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.
اگر می خواهید از مخلوط تخم مرغ دار برای داخل رولت استفاده كنید، ابتدا باید تخم مرغ ها را آب پز كرده و پس از پوست كندن به صورت حلقه حلقه، خرد كنید. حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم مرغ ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمك و فلفل، آن را مزه دار كنید. در پایان، لبه های گوشت را از روبه رو به هم بچسبانید. برای این منظور از 2 انگشت شست و سبابه استفاده كنید و لبه ها را روی هم طوری فشار دهید تا خوب به هم بچسبند. حالا نوبت سرخ كردن رولت است. داخل تابه ای گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از اینكه یك طرف آن كمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
در فاصله سرخ شدن یكی از رولت ها، برای درست كردن رولت دیگر، دست به كار شوید. همان طور كه پیش از این نیز ذكر شد، شما می توانید داخل رولت را با مخطوط دیگری هم پر كنید؛ بنابراین این رولت را به جای مخلوط تخم مرغی با زرشك و گردو بپیچید. برای این منظور، پس از پهن كردن گوشت روی سینی آغشته به پودر سوخاری، زرشك را شسته و با گردوی خردشده مخلوط كنید. سپس آن را روی گوشت بریزید. حالا 2 طرف گوشت را مانند روش قبل روی هم چسبانده و آن را سرخ كنید. پس از سرخ شدن رولت ها، آنها را داخل تابه ای بزرگ كنار هم قرار دهید. تابه كوچك دیگری نیز آماده كنید و در آن كمی روغن بریزید. سپس یك قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب نیز به آن اضافه كنید. حالا سس حاصله را روی رولت های چیده شده در تابه بزرگ بریزید و در ظرف را بگذارید و مدت یك ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا رولت ها بپزد.



[ چهارشنبه 14 تیر 1391 ] [ 03:04 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :