تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

مواد لازم برای 4-6نفر

آب: یک دوم پیمانه

روغن زیتون: سه قاشق سوپ خوری

آرد: به میزان لازم

پرک بادام: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

مواد لازم میانی:

روغن زیتون: چهارقاشق سوپ خوری

پیاز رنده کرده: یک عدد متوسط

گوشت چرخ کرده:پانصد گرم

بهارات: 1قاشق چای خوری

نمک: به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس ماست:

ماست:دو پیمانه

آرد ذرت:یک قاشق چایخور

آب:شصت میلی لیتری

سیر له شده:دو حبه

کره:دو قاشق سوپ خوری

گشنیز خرد کرده:یک چهارم پیمانه

                                                                                                               

روش تهیه خمیر :

آب و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد را به تدریج بیفزایید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد. سپس روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه،استراحت دهید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده،به ضخامت 3میلی متر باز کنید و دایره های کوچکی به قطر 4سانتی متر از آن ببرید. سپس قدری از مایه میانی وسط هر خمیر بگذارید یک پرک بادام رویش قرار دهید. خمیر را به شکل نیم دایره تا کنید و دو گوشه آن را به سمت پایین بیاورید. و روی هم قرار دهید حالا در ظرف مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق گرم کنید و شیش برک را در آن سرخ کنید اینک شیش برک را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست میل کنید.

روش تهیه مواد میانی:

روغن زیتون را در تابه بریزید ، روی اجاق گرم کنید و پیاز را درآن تفت دهید تا طلایی رنگ شود آنگاه گوشت،بهارات و نمک را بیفزایید و 5دقیقه دیگر آن را تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت برداریدو بگذارید گوشت خنک شود

روش تهیه سس ماست :

ماست،آرد ذرت و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری غلیظ شود. سیر را قدری در کره تفت دهید و همراه با گوشت به سس بیفزایید.

یاد آوری:

در زبان عربی به ادویه -بهارات -می گویند که ترکیبات آن شامل : فلفل سیاه ، زیره ،تخم گشنیز،میخک،جوز هندی دارچین و هل می باشد.




[ سه شنبه 6 تیر 1391 ] [ 04:08 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :