تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

مواد لازم:

باگت کاملا خشک: دو عدد

تخم مرغ: یک عدد

شیر یا ماست:یک قاشق سوپ خوری

وانیل:مقداری

بیکینگ پودر:یک قاشق مربا خوری

شربت آماده ی سرد:دو استکان

روغن جامد یا مایع برای سرخ کردن:قدری

گردوی ریز خرد شده:دو قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

ابتدا 1لیوان شکر را با نصف لیوان آب می گذاریم تا بجوشد و شربت ما آماده شود در آخر هم کمی زعفران اضافه کرده و تا سرد شدن کامل شربت صبر می کنیم .

و در این فاصله خاگینه را درست می کنیم:

 باگت های خشک را ریز رنده کرده و از صافی می گذرانیم تا کاملا نرم شود، بعد بیکینگ پودر را افزوده و با پودر باگت مخلوط می کنیم تخم مرغ ها را با شیر یا ماست،وانیل و گردو مخلوط کرده و هم می زنیم بعد پودر باگت را افزوده و باز هم میزنیم حال خاگینه را در روغن از قبل داغ شده با قاشق می ریزیم باید توجه داشت لازم نیست خاگینه در روغن شناور شود خاگینه ها را بعد از سرخ شدن همانطور که داغ است در شربت سرد به مدت 45 دقیقه نگه می داریم تا شربت رابه خود بگیرند.

 

شربت نباید در حد شهد غلیظ باشد  

 




[ جمعه 2 تیر 1391 ] [ 12:00 ق.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :