تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

شیش طاووق,www.res2ran.com 

 

 

مواد لازم :

سیر: 4 تا 5 حبه
سس مایونز : نصف پیمانه
آب لیمو : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
مرزه ی خشک یا آویشن خشک : 1 تا یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل قرمز : یک چهارم قاشق چایخوری ( به دلخواه )
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
مرغ ( ترجیحاً سینه ی مرغ ): 1 کیلو
فلفل دلمه ای سبز و قرمز : چند تکه ( به دلخواه )
قارچ کوچک : چند عدد ( به دلخواه )

 

طرز تهیه :

سیر را رنده کرده با مایونز ،آب لیمو ، مرزه خشک یا آویشن ، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک (برخی مقداری دارچین نیز اضافه می کنند)خوب مخلوط کنید . پوست مرغ را بکنید و آن را با استخوان یا بی استخوان تکه کنید . سپس آن را با سس آماده شده آغشته کرده و در ظرفی پلاستیکی یا شیشه ای در بسته به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید .


در صورت تمایل فلفل دلمه ای قرمز و سبز را به شکل مربع تکه کنید و وقتی تکه های مرغ را به سیخ می کشید قارچ ، فلفل قرمز و سبز را در میان آنها قرار دهید .


سیخ های مرغ را روی آتش ذغال قرار داده و به آرامی باد بزنید تا مرغ ها پخته شود ( مراقب باشید خشک نشود ) . وقتی کباب ها آماده شد در دیس بکشید . می توانید آن را همراه با 25 گرم کره ی ذوب کرده میل کنید .


نکته :

1ـ این کباب را در فر یا ماهیتابه هم می توان آماده کرد و برای اینکه خشک نشود حتما در اواخر طبخ کره ذوب شده را روی آن بریزید .
2- شیش طاووق به روش های مختلف طبخ می شود در صورتی که مایل نباشید از سس مایونز استفاده کنید می توانید آن را حذف کرده و به جای آن روغن زیتون یا کره اضافه و البته مقدار آب لیمو را هم کمی بیشتر کرد . برخی از ماست پرچرب نیز به جای مایونز استفاده می کنند.
3ـ حداقل زمان خواباندن در مایه 3 تا 4 ساعت است .

منبع: نشریه هنر آشپزی

نکته دیگر اینکه می توانید سس دیگری مانند سسی که مرغها را در آن خواباندید تهیه کنید و کباب را با آن سرو کنید(در صورت تمایل می توانید پیاز ریز شده و ماست نیز اضافه کنید)




[ جمعه 26 خرداد 1391 ] [ 01:54 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :