تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

مواد لازم :

پنیر گودا ، موزالا ( از هر کدام) 140 گرم
 فلفل قرمز دلمه ای 2 عدد متوسط
سیر پوست کنده 3 حبه
 پیاز خلال شده 100گرم
 کره 2 قاشق سوپخوری
 زیتون سیاه 100 گرم
 تخم مرغ سفت آب پز 2 عدد
 قارچ کنسرو شده 100 گرم
 تن ماهی 1 قوطی
 نمک و فلفل بمیزان کافی
 گوجه فرنگی300 گرم

طرز تهیه : .

کره را در ظرفی حرارت می دهیم . پیاز را ریز خرد (ساطوری ) کرده ، سیر را نیز با نمک ساییده و نرم می کنیم و با پیاز خرد شده در کره کمی تف می دهیم . 2عدد از گوجه فرنگی ها را کنار گذاشته و بقیه آنها را شوک حرارتی داده ( یک لحظه در آب جوش و یک لحظه در آب سرد ) ، پوست آن را گرفته ، دانه های آن را بیرون آورده و خرد می کنیم و به هم راه نمک و فلفل به مواد بالا اضافه کرده تا زمانی که سس نرم و غلیظ حاصل شود . بقیه گوجه فرنگیها را به صورت ورقه های باریک برش می دهیم . ماهی تن ، ماهی و قارچ را در آبکش ریخته ، تخم مرغ را به صورت ورقه بریده ، هسته زیتون را بیرون می آوریم ، فلفل سبز دلمه ای را خرد می کنیم قالب 25 سانتی متری را انتخاب نموده ، ته قالب را چرب می کنیم . خمیر را کف قالب پهن نموده ، کمی از پنیر موزارلا را رنده کرده و روی خمیر می پاشیم . سپس مواد فوق الذکر را به همراه جعفری خرد شده به طور یکنواخت روی خمیر قرار می دهیم پنیر گودا و مابقی موزارلا را به صورت ورقه برش داده یا رنده می کنیم . فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم . ظرف پیتزا را به مدت 10 الی 15 دقیقه کف فر قرار داده ، سپس ظرف پیتزا را به مدت 20 دقیقه به طبقه میانی انتقال می دهیم و بعد از فر بیرون آورده ورقه های موزالا و گودا را روی پیتزا قرار داده بمدت 10 دقیقه دیگر در فر بماند .




[ یکشنبه 6 آذر 1390 ] [ 11:14 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :