تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 
 مواد لازم:

گوشت بره: ۱ عدد
کره: ۱۵۰ گرم
روغن: ۱۵۰ گرم
ماکارونی: ۱ بسته
جگر بره: ۳ عدد
پوست نارنج: ۱ فنجان
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری

پیاز داغ عسلی: ۲.۵ قاشق سوپخوری
بادام: ۱.۵ قاشق سوپخوری
پسته: ۱.۵ قاشق سوپخوری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:

طرز تهیه

 جگر بره را ریز خرد کرده و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌کنیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم، بعد رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب حل می‌کنیم و داخل جگر می‌ریزیم، بعد از یکی دو جوش از روی آتش برمی‌داریم و ماکارونی را در آب جوش و کمی نمک چند جوش می‌دهیم در صافی می‌ریزیم تا آب آن برود، بعد ماکارونی را با جگر مخلوط می‌کنیم و خلال بادام و پسته و نارنج را نیز می‌ر‌یزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم و تمام مواد را خوب مخلوط می‌کنیم و بره را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم داخل شکم بره را کمی نمک و فلفل می‌زنیم و با مواد آماده شده پر می‌کنیم و زیر شکم بره را می‌دوزیم‌، بعد روغن را در ظرف متناسبی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم تا داغ شود و اطراف بره را در روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی شود سپس ۲ تا ۳ لیوان آب در آن ریخته و در ظرف را می‌بندیم تا بره آهسته بجوشد و بپزد به‌طوری که زیاد له نشود و بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد، در صورتی‌که با مقدار آب فوق پخته نشد مقداری آب اضافه می‌کنیم و در اواخر طبخ کمی نمک به بره می‌زنیم و بره را درسته در دیس می‌گذاریم.
ممکن است سس بره را ساده و یا با کمی رب گوجه فرنگی مخلوط کنیم و روی بره بدهیم و اطراف بره را با گوجه فرنگی‌های ریز یک اندازه سرخ شده و جعفری تزئین کنیم. ممکن است به مایه جگر و ماکارونی یک قاشق سوپخوری شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو بریزیم آبلیمو و شکر را با جگر و ماکارونی یکی دو جوش می‌دهیم.




[ جمعه 18 آذر 1390 ] [ 10:24 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :