تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

مواد لازم

گل كلم: یك عدد كوچك
گوشت چرخ كرده:۲۵۰ گرم
پیازسرخ شده:۲ قاشق سوپ خوری
پیاز درسته: ۱ عدد كوچك
سیر تازه :۱ بته
رب گوجه فزنگی: ۳ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل :به مقدار لازم
آبلیمو:۲ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه


ابتدا گل كلم را خورد كرده و خوب می‌شوییم
سپس در روغن تفت می‌دهیم.
حال سیرها را از پوست جدا می‌كنیم ، می‌شوییم و هر حبه سیر را ۲ نیم كرده وكمی در روغن سرخ می‌كنیم.
گوشت چرخ كرده را با یك عدد پیاز كوچك و كمی نمك و فلفل خوب ورز می‌دهیم و به شكل گلوله های كوچك در میاوریم و با پیاز سرخ شده می‌گذاریم كمی تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت كمی تفت می‌دهیم و ۲ لیوان آب به این مواد اضافه كرده و می‌گذاریم تا خورش جوش بیاید. حال سیر و گل كلم سرخ شده و كمی نمك و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و می‌گذاریم خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد.




[ جمعه 20 آبان 1390 ] [ 05:26 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :