تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 
مواد لازم برای حشو میگو:

میگو آبپزشده : نیم کیلو
پیاز :2 عدد بزرگ
روغن :به مقدار لازم
نمک:1 قاشق چیخوری
 فلفل:2 قاشق مربا خوری
 زرچوبه:1.5 قاشق مربا خوری
پورد لیموعمانی 1.5 قاشق مربا خوری
رب: 2 قاشق غذا خوری
آّب: نصف استکان متوسط

طرز آبپزکردن میگو:

وقتی که میگو رو از بازار تهیه کردید درون قابلمه ریخته و بهش آب و  سه قاشق غذا خوری نمک  اضافه کنید  و قابلمه را روی شعلع اجاق بگذارید به اندازه نیم ساعت و بعد از نیم ساعت که دیدید رنگ میگوها به صورت نارنجی شد شعله را خاموش کرد و آن را در آّبکش بریزید تا ولرم شود بعد از اینکه میگوها خنک شدن میگوها را پوست بکنیدو در ظرف جدا گانه قرار دهید  .

طرز تهیه حشو میگو:
پیازهای را پوست کنده و به صورت خلالی کوچیک خورد می کنیم و در ماهی تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز ما به رنگ طلایی در آمد میگوها را روی پیاز می ریزیم و می گذاریم تفت بخوره ، شعله اجاق رو به مدت 10 دقیقه  کم می کنیم تا میگو و پیازها تفت بخورن و بعد از آن در ماهی تابه رو برداشته و ادویه جات رو بهش اضافه می کنیم نمک را می تونی اضافه کنی یا نکنی به شما بستگی داره ، باز دوباره می گذاریم که تفت بخورن و بعداز آن رب را بهش اضافه می کنیم  و یک استکان متوسط آب بهش اضافه می کنیم و می گذاریم که روی شعله اجاق با شعله ملایم بپزه . و جداگانه سیب زمینی خلال کرده را سرخ می کنیم و پلو رو هم همینطور . و وقتی که موقع خوردن آن شد میگوها را در ضرف جداگانه می گذاریم و سیب زمینی خلال شده را در کنار آن میریزیم و پلو را در ظرف جداگانه .
و این شد حشو میگو امیدوارم که دوستان گلم این غذا را درست کنند و از آن خوششون بیاد .




[ شنبه 23 مهر 1390 ] [ 06:18 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :