تبلیغات
امروز چی بپزم

امروز چی بپزم
 

مواد لازم:

آرد/450گرم(3پیمانه)

شکر:250گرم
تخم مرغ:4عدد درشت
روغن جامد یا مارگارین:100گرم
روغن مایع:یک دوم پیمانه
اسفناج خام:300گرم
بیگینگ پودر:2 و یک دوم قاشق چایخوری
نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
شیر:پیمانه
پودر شکر:به میزان لازم
شکلات ذوب شده:به میزان لازم
کرم وانیل(به دلخواه):به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا اسفناج را بخارپز کنید و اجازه دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود. سپس آن را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
فر را با دمای 175درجه سانتیگراد یا 350درجه فارنهایت یا شماره 4روشن کنید.
یک سینی به ابعاد25 در 35 را با روغن جامد یا کره کاملاً چرب کنید و کنار بگذارید.
مواد خشک را که شامل آرد، بیکینگ پودر و نمک است، با هم مخلوط والک کنید.
روغن جامد و کره را با هم ترکیب کنید و با شکر در ظرف مناسبی بریزید. این مواد را 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس تخم مرغ ها
را یکی یکی به مایه بیفزایید و بعد از افزودن هر تخم مرغ، مایه را 30 ثانیه با همزن بزنید.
در ادامه، اسفناج پوره شده، وانیل و شیر را بریزید و در آخر، مواد خشک الک شده را در چند نوبت بیفزایید.
 بعد از اینکه مایه کیک یکدست شد، آن را در سینی از قبل آماده، بریزید و آن را 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک بپزد.
بعد از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک خنک شود. بعد کیک را به دلخواه برش بزنید و با پودر شکر
یا شکلات ذوب شده یا کرم وانیل آن را تزیین نمایید.
دقت کنید اگر بیش از مدت یاد شده، کیک را داخل فر نگه دارید، رنگ آن تیره می شود و رنگ سبز خود را از دست می دهد.

برای تهیه کرم وانیل:
یک و یک دوم پیمانه شیر، یک دوم پیمانه شکر، دو قاشق سوپخوری آرد ذرت و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل را
با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط را مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. سپس 20گرم کره به آن اضافه کنید
و کرم را از روی حرارت بردارید. برای اینکه این کرم را روی کیک بدهید، کافی است یک لایه نازک از روی کیک بردارید
و مقداری کرم روی سطح کیک بمالید.بعد لایه برداشته شده کیکی را روی کیک رنده کنید.




[ چهارشنبه 26 آبان 1389 ] [ 01:00 ب.ظ ] [ فریبا جهانگیری ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :